Τα ηλεκτρονικά ντουλάπια πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές

October 14, 2022

Τα ηλεκτρονικά ντουλάπια πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα ηλεκτρονικά ντουλάπια πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές  0

1. Δομικό σχέδιο: Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη διαφορά των κλειδαριών και τη διαφορά της διαδικασίας σχεδίου και παραγωγής, η δομή των ηλεκτρονικών γραφείων αποθήκευσης διαιρείται σε δύο τύπους: με το ενδιάμεσο στρώμα και χωρίς ενδιάμεσο στρώμα. Όπως τις υπεραγορές, είναι κατάλληλο για τα ηλεκτρονικά γραφεία αποθήκευσης μη-ενδιάμεσων στρωμάτων.

 

2. Εξανθρωπισμένο σχέδιο: την η φωνή προτρέπει κατά πρόσβαση απλός και εύκολος--καταλάβετε τη διεπαφή λειτουργίας/διαχείρισης ο τρόπος διοικητών είναι κατάλληλος και ασφαλής.

 

3. Ασφάλεια ηλεκτρικής ενέργειας: Την η ασφάλεια είναι το σημαντικότερο ζήτημα κατά άνοιγμα μιας επιχείρησης, επειδή το ηλεκτρονικό ντουλάπι χρησιμοποιεί την εξωτερική δύναμη 220V. Μόλις εμφανιστεί ένα ηλεκτρικό ατύχημα διαρροής, οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της γενικής διοίκησης της ποιοτικής επίβλεψης, της επιθεώρησης και της καραντίνας, προϊόντα που έχουν περάσει την πιστοποίηση CCIB και την πιστοποίηση Σινικών Τειχών πρέπει επίσης να περάσει την πιστοποίηση 3C. Δεδομένου ότι το ευφυές ηλεκτρονικό γραφείο αποθήκευσης ανήκει σε μια αναδυόμενη βιομηχανία, τα προϊόντα δεν είναι ακόμα στα πλαίσια ο εθνικός κατάλογος πιστοποίησης 3C υποχρεωτικός. Τα ηλεκτρονικά γραφεία αποθήκευσης που παράγονται από όλους τους κατασκευαστές δεν έχουν υποβληθεί στην υποχρεωτική πιστοποίηση 3C, έτσι εάν η πιστοποίηση ασφάλειας CE ή τα σχετικά πιστοποιητικά μπορεί να παρασχεθεί, μπορεί να θεωρηθεί όπως ασφαλές. προϊόν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα ηλεκτρονικά ντουλάπια πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές  1

4. Τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων: Οι γνωστοί ηλεκτρονικοί κατασκευαστές ντουλαπιών θα καθιερώσουν το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεών τους. Τα ηλεκτρονικά γραφεία αποθήκευσης απαιτούν τη συντήρηση συνέχειας και τη συντήρηση. Η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων μπορεί να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη όταν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα.

 

5. Ηλεκτρομαγνητικά προβλήματα συμβατότητας των ηλεκτρονικών ντουλαπιών: Ένας μεγάλος αριθμός τσιπ και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα είναι ενσωματωμένοι στον κύριο πίνακα ελέγχου των ηλεκτρονικών ντουλαπιών, και η ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση αποτελεσματικά walkie-talkies σύνθετης αντίστασης και των κινητών τηλεφώνων είναι μια ισχυρή εγγύηση για την κανονική λειτουργία των ντουλαπιών. Όσον αφορά την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, υπάρχει ηλεκτρομαγνητική πιστοποίηση EMC συμβατότητας της Κίνας (μέρος της πιστοποίησης 3C), ηλεκτρομαγνητική πιστοποίηση συμβατότητας CE (μέρος της πιστοποίησης CE) και ούτω καθεξής. Η ποιότητα και η απόδοση των ηλεκτρονικών ντουλαπιών που έχουν περάσει την ηλεκτρομαγνητική πιστοποίηση συμβατότητας είναι εξασφαλισμένες.

 

6. Τα πνευματικά δικαιώματα του ηλεκτρονικού λογισμικού ντουλαπιών. Σε αυτό το στάδιο, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εκτιμούνται όλο και περισσότερο και προστατεύονται από το κράτος. Η ανεξάρτητη ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού από τους κατασκευαστές είναι όχι μόνο συμβάλλουσα στις βελτιώσεις λογισμικού και τη βελτιωμένη απόδοση γραφείων αποθήκευσης, αλλά και παρέχει την προστασία για τους καταναλωτές για να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα ακίνδυνα και να μείνει μακρυά από τις νομικές διαφωνίες.