Πώς να επιλέξει ένα καλό ντουλάπι αρχειοθέτησης

September 22, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό ντουλάπι αρχειοθέτησης

Πώς να επιλέξει ένα καλό ντουλάπι αρχειοθέτησης

    Τα γραφεία είναι διάφορα έγγραφα στα διαφορετικά γραφεία, υπάρχουν πολλαπλάσια γραφεία, γραφεία επίδειξης. Και τα γραφεία είναι διάφορα έγγραφα γραφείων, διάφορα έπιπλα, γραφεία επίδειξης. Και τα γραφεία χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν ποικίλες διαφορετικές έγγραφα, προθήκες και προθήκες γραφείων. Τόσο μεγάλη, η ομογενοποίηση των προϊόντων των κατασκευαστών των εικονιδίων του διαχειρηστή αρχείων είναι σχεδόν η συναίνεση όλων των κοινωνικών τάξεων. Ναι, είναι επίσης μια αγελάδα για τα εικονίδια του διαχειρηστή αρχείων χάλυβα. , Πώς μπορούμε να επιλέξουμε τα αρχεία καλής ποιότητας!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό ντουλάπι αρχειοθέτησης  0

1. Εξετάστε το υλικό

Γενικά, ο χάλυβας που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επίπλωσης γραφείων περιλαμβάνει κυρίως το ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο χάλυβα και το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα έχει την ισχυρότερη αντιδιαβρωτική δυνατότητα από το cold-rolled φύλλο χάλυβα και μπορεί να παρατείνει τη ζωή των ντουλαπιών αρχειοθέτησης χάλυβα, αλλά η τιμή είναι επίσης ακριβότερη από το cold-rolled φύλλο χάλυβα. πολύς. Η επιφάνεια του ελασματοποιημένου εν ψυχρώ πιάτου χάλυβα ψεκάζεται με την ηλεκτροστατική σκόνη, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, μη τοξική και odorless, και τώρα η επιχειρηματική τεχνολογία της παραγωγής των επίπλων χάλυβα παίρνει καλύτερη και το καλύτερο, τόσο ελασματοποιημένο εν ψυχρώ πιάτο χάλυβα είναι η πρώτη επιλογή για την κατασκευή των ντουλαπιών αρχειοθέτησης χάλυβα.

 

2. Εξετάστε το πάχος

Στην αγορά, σύμφωνα με το πάχος του πιάτου, διαιρείται γενικά σε παχιά εικονίδια του διαχειρηστή αρχείων πιάτων και λεπτά εικονίδια του διαχειρηστή αρχείων. Το πάχος του πιάτου χάλυβα των κοινών λεπτών εικονιδίων του διαχειρηστή αρχείων χάλυβα στην αγορά είναι γενικά 0.30.5MM, και το πάχος των παχιών πιάτων είναι γενικά 0.60.8MM. Ο τελειωμένος ψεκασμός επιφάνειας θα αυξήσει το πάχος 0.1mm0.2mm. Λόγω της λεπτής υλικής επιλογής, το προϊόν μεταφέρον και η διάρκεια δεν μπορούν να εγγυηθούν. Αυτό είναι ένα προϊόν που έχει μειωθεί συνεχώς στην τιμή λόγω του υπερβολικού χαμηλής τιμής ανταγωνισμού στην αγορά. Για να κυριολεκτήσουμε, δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των χρηστών για τα ντουλάπια αρχειοθέτησης χάλυβα. Πραγματική απαίτηση. Επομένως, μόνο να επιλέξει ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης χάλυβα με ένα γυμνό πάχος πιάτων περισσότερο από 0.6mm πρίν ψεκάζει είναι η βάση για την αιώνια χρήση του ντουλαπιού αρχειοθέτησης.

 

3. Εξετάστε τη χειροτεχνία

Η εργασία του ντουλαπιού αρχειοθέτησης χάλυβα είναι λεπτολόγη και μη λεπτολόγος, εξαρτάται κυρίως από τις λεπτομέρειες του προϊόντος, η γωνία που διπλώνει τη διαδικασία, η διαδικασία ψεκασμού, η διαδικασία λείανσης και ούτω καθεξής. Εξετάστε κάθε σημείο σύνδεσης του γραφείου, συμπεριλαμβανομένου του σημείου σύνδεσης μεταξύ οριζόντιος και κάθετος, πρέπει να είναι σφιχτός, και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα χάσμα. Τα συρτάρια και οι πόρτες γραφείων πρέπει να ανοίξουν και να κλείσουν ελαστικά και να επιστρέψουν σωστά. Οι ευθείες γραμμές των γωνιών του γραφείου είναι επίπεδες, οι γωνίες είναι ομαλές και στρογγυλός, η επιφάνεια είναι λεπτή και ομαλή, κ.λπ.

 

4. Εξετάστε τη γωνία

Από την πλευρά του γραφείου, εάν η επιφάνεια είναι επίπεδη ή ανώμαλος είναι επειδή το πιάτο χάλυβα είναι πάρα πολύ λεπτό, έτσι είναι εύκολο να παραμορφώσει.

 

5. Εξετάστε τα εξαρτήματα

Εξετάστε την ποιότητα των εξαρτημάτων, όπως επανειλημμένα να ανοίξει την κλειδαριά, εξετάστε την ευαισθησία του ελατηρίου κυλίνδρων κλειδαριών, δείτε εάν η επιφάνεια της κλειδαριάς είναι λεπτή και ομαλή, εξετάζει το υλικό, σταθερότητα, μορφή εγκαταστάσεων των εξαρτημάτων λαβών και υλικού, και εάν έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Εάν μπορεί να αντισταθεί μακροπρόθεσμο χρησιμοποιήστε.

 

6. Εξετάστε την αφή

Αγγίξτε την επιφάνεια με την παλάμη του χεριού σας, για να δείτε κυρίως εάν η επιφάνεια του ντουλαπιού αρχειοθέτησης χάλυβα είναι επίπεδη και ομαλή, και εάν υπάρχουν ποιοτικές ατέλειες όπως οι διογκώσεις και οι ρυτίδες.